• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Newcastle har været på rov i den franske Ligue 1, og nu mangler angriberen Yoan Gouffran kun lægetjekket for at blive den næste i rækken.

Af Ronni Vester

Newcastle kæmper højst overraskende for livet i Premier League, hvor holdet i øjeblikket ligger på en 16. plads med kun to point ned til nedryknigsstregen.

Klubben solgte samtidig Demba Ba til Chelsea, og derfor var det ventet, at Newcastle ville være særdeles aktive i dette transfervindue. Det har vist sig at være sandt, og specielt det franske marked har fanget nordenglændernes opmærksomhed.

I går hentede man således den franske U/21-landsholdsspiller Massadio Haidara hos Ligue 1-bundproppen Nancy, og efterfølgende er også Montpellier-anfører Mapou Yanga-Mbiwa blevet præsenteret.

Nu skriver Sky Sports, at endnu en franskmand skifter til St. James Park. Nemlig Bordeaux-angriberen Yoan Gouffran, der netop er fløjet til England for at gennemgå det obligatoriske lægetjek.

26-årige Yoan Gouffran har indtil videre nettet otte gange i Ligue 1, og såfremt han består lægetjekket, vil han skrive under på en langtidskontrakt med The Magpies.

I så fald vil han være sidste medlem af den franske koloni i Newcastle, der tæller Hatem Ben Arfa, Yohan Cabaye, Sylvain Marveaux, Mathieu Debuchy samt nyindkøbene Massadio Haidara og Mapou Yanga-Mbiwa.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020