I sidste sæson blev Alexandre Lacazette kåret til årets bedste spiller i Ligue 1 og vandt topscorer titlen. Nu vil Newcastle have ham.

I sidste sæson scorede Alexandre Lacazette 27 ligamål i Frankrigs bedste række, og det var der ingen, der kunne overgå. Derfor blev han topscorer og kåret til årets spiller i Ligue 1, men nu kan han være tabt for Lyon.

Den franske avis L'Equipe skriver således, at Newcastle skulle være så interesserede i angriberen, at klubben har sendt to repræsentanter til Frankrig med et bud på 25 millioner euro. Det svarer til 185 millioner kroner.

L'Equipe vurderer dog, at det ikke er nok til at købe Lacazette fri af kontrakten med Lyon. Måske skal vi op i 30 millioner euro, altså 225 millioner kroner. Avisen skriver dog også, at den største forhindring måske slet ikke er Lyons modvilje til at sælge angriberen.

24-årige Lacazette har nemlig haft en skuffende sæson sammenlignet med sidste. Han har scoret 8 mål i 22 kampe i alle turneringer, og Lyon skulle være rimelig villige til at lade ham gå, før hans værdi falder yderligere. 

Til gengæld skulle Lacazette selv være svær at overtale til et skifte. Han vil nemlig gerne til EM til sommer, og han mener angiveligt ikke, at en januartransfer vil hjælpe på den ambition.

SENESTE NYT...
OP | NED