Nordmand dukkede Solskjærs United

Bournemouth trak sig sejrrigt ud af hjemmekampen mod mægtige Manchester United.

Manchester United fortsætter sin deroute i Premier League, efter den tidlige lørdagskamp endte med en smal - men fortjent 1-0 sejr til Bournemouth mod De Røde Djævle.

Kampen forløb i et langt fra hæsblæsende tempo, og længe så det ud til, at der trods et par gode chancer til begge hold i 1. halvleg, ville være nul mål registreret i de første 45 minutter.

Men den norske angriber Joshua King ville det anderledes.

Med ryggen mod United-forsvaret modtog den 27-årige nordmand bolden efter et fint opspil, hvorefter han med et hurtigt vrid fik vendt kroppen og sparket bolden ind bag David de Gea kort før halvlegen.

Trods Bournemouth-føringen fik Manchester United aldrig presset Bournemouth helt i bund, og nederlag nummer fire ud af 11 kampe er dermed en realitet for Manchester United.

Endnu et rids i lakken for norske Ole Gunnar Solskjaer, der aldrig fandt rytmen frem hos sit hold.