• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Norwich forlænger med talentfuld backprofil

Foto: Getty Images

Max Aarons forlænger sin aftale med Norwich, så han nu er på kontrakt i klubben indtil 2024.

Af Victor Risager

Norwich City vandt i den forgangne sæson den næstbedste engelske række, Championship, og skal i den kommende sæson spille Premier League, hvor de skal forsøge at etablere sig.

Til at hjælpe med det har de sikret sig, at en af klubbens profiler bliver. De har nemlig forlænget aftalen med den talentfulde backprofil Max Aarons, der nu er på kontrat i klubben indtil sommeren 2024.

Det bekræfter Norwich på sin hjemmeside.

- Jeg er lettet. Det har selvfølgelig været en strålende sæson for mig personligt og holdet, og at jeg nu også får en ny kontrakt er fantastisk. Klubben har vist stor tro på mig, siden jeg blev en del af førsteholdstruppen. At de nu belønner mig med en ny aftale er helt fantastisk, lyder det fra Max Aarons.

Max Aarons er kun 19 år og fik debut for Norwich i september 2018 og spillede efterfølgende 43 førsteholdskampe for klubben. Med sine præstationer sikrede han sig en plads på årets hold i Championship samt prisen som årets unge spiller i rækken.

Tidligere på sommeren var blandt andre Manchester United meldt interesserede i den unge engelske back.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus