• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Norwich henter schweizisk landsholdsangriber som Pukki-konkurrent

Josip Drmic skal give Teemu Pukki konkurrence eller måske endda give den finske angriber selskab på banen i næste sæson for Norwich.

Af Morten Jørgensen

I den forgangne sæson var Teemu Pukki det klare førstevalg i Norwich-angrebet, og den tidligere Brøndby-profil betalte tilbage ved at blive topscorer i the Championship, men til den kommende sæson får finnen skarp konkurrence.

Norwich oplyser nemlig på sin hjemmeside, at klubben har indgået en treårig aftale med den schweiziske landsholdsspiller, Josip Drmic, som skifter fra Gladbach, hvor han har spillet de seneste fire sæsoner.

- Nu er alt på plads. Jeg er meget glad. Jeg havde rigtig gode samtaler med Stuart Webber (teknisk direktør, red.) og cheftræner, Daniel Farke. Jeg snakkede også med Timm Klose. Vi havde en lang samtale, da jeg havde mange spørgsmål, og han snakkede meget, meget positivt om klubben, fortæller Josip Drmic, som ser frem til at spille i Premier League.

- Jeg er meget spændt på at spille i Premier League. Jeg kan ikke vente, fordi jeg har hørt mange ting fra mine kolleger på landsholdet, der har spillet i Premier League.

26-årige Josip Drmic har tidligere også spillet for FC Zürich, Leverkusen og Nürnberg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus