• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League nooteboom1

Norwich-manager: Der er ikke plads til undskyldninger

Norwich-manager: Der er ikke plads til undskyldninger
Foto: John Walton/Polfoto

Norwich-manager Alex Neil fortæller, at der ikke er plads til undskyldninger, når Manchester United i morgen gæster Carrow Road i en kamp, der har stor betydning for begge mandskaber.

Af nooteboom1

Når Manchester United i morgen gæster Norwich på Carrow Road, er der meget på spil. For hjemmeholdet handler det om overlevelse, mens van Gaals tropper spiller for at komme i top fire og dermed i Champions League-kvalifikation.

Norwich-manager Alex Neil er klar til braget i morgen klokken 13:45 og siger, der ikke er plads til at komme med undskyldninger. 

- Som jeg har sagt før, er vi nødt til at vinde kampe for at være sikre på, at vi bliver i ligaen. Det bliver ikke større end det her, og det er virkelig afgørelsens time nu. Der er ikke plads til undskyldninger - vi skal ud at levere vores arbejde. Spillerne ved nøjagtig, hvor vi er. De gav deres bedste indsats mod Arsenal, og jeg forventer det samme denne weekend, siger Neil til Norwich' hjemmeside. 

Norwich har tre kampe tilbage, inden sæsonen er slut. The Canaries har to point op til overlevelse, hvor Newcastle befinder sig. The Magpies har imidlertid spillet en kamp mere end Norwich og Sunderland, der også er en del af nedrykningsdramaet og har et point mere end Norwich, et point færre end NUFC.

Superliga

Mere Superliga

Fokus