Norwich sikrer point efter frisparksscoring i overtiden

En frisparksscoring i det sjette overtidsminut sikrede Norwich et point mod Sheffield Wednesday.

Teemu Pukki startede som vanligt inde for Norwich, da de fredag aften tog imod Sheffield Wednesday i en kamp, der sluttede 2-2.

Det startede ellers godt for Norwich, der kom foran efter 20 minutter, da midtbanespilleren Marco Stiepermann scorede med et tørt spark fra kanten af feltet.

Ti minutter senere udlignede Sheffield Wednesday til gengæld, og det var på et vaskeægte drømmemål. Fernando Forestieri modtog bolden langt fra mål og bankede bolden op i hjørnet med et benhårdt spark.

Kort efter pausen kom Sheffield Wednesday også foran, da Steven Fletcher fik dirigeret bolden over streger efter et indlæg.

Efterfølgende lignede det længe, at Norwich ville ende som taberne i opgøret, men i det 96. minut tog Mario Vrancic sagen i egen hånd, efter at Norwich havde fået et frispark på kanten af feltet. Det sparkede han nemlig op i krydset.

Umiddelbart efter blev der fløjtet af, og begge hold hentede altså et point. Norwich er trods pointtabet stadig på førstepladsen i Championship og på vej mod Premier League, da de er fem point foran nummer to og tre med tre runder igen. De nærmeste forfølgere er Sheffield United og Leeds United.

Se Fernando Forestieris flotte mål øverst i artiklen.