Nu venter Midtjylland: United leverede overbevisende FA Cup-sejr

Manchester United var dominerende, da de vandt en sikker 3-0 sejr over Shrewsbury fra League One.

Manchester United fik den bedst mulige optakt til torsdagens returopgør i Europa League mod FC Midtjylland.

Holdet havde nemlig ingen problemer, da de mandag slog Shrewsbury med 3-0 på udebane i FA Cuppen.

Hjemmeholdet, som til daglig frister en tilværelse i Englands tredjebedste række, virkede gennem kampen til at have meget stor respekt for Uniteds kvaliteter.

Selv om boldbesiddelsen i første halvleg lå på omkring 80 procent i Uniteds favør, skulle der gå 37 minutter, før de kom på tavlen.

Lidt overraskende var det Chris Smalling, som bragte Premier League-holdet i front, da han scorede sit første mål siden september.

Midterforsvareren var blevet oppe i Shrewsburys felt efter en dødbold og fik via jorden sparket United i front. Hvilket skabte et sjældent smil hos holdets manager, Louis van Gaal.

Hollænderen skulle få mere at smile af, da Juan Mata i første halvlegs overtid udbyggede føringen efter en scoring direkte på frispark.

Hvis der overhovedet skulle være nogen tvivl om vinderen af kampen, afgjorde Jesse Lingard det definitivt i anden halvleg. Den unge englænder dukkede op i den bagerste del af feltet og scorede tll kampens resultat 3-0.

Manchester United skal i FA Cuppens kvartfinale møde West Ham.