• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Pirchert

Ny Arsenal-stjerne: Alt er anderledes

Alexandre Lacazette, som ankom til Arsenal i dette transfervindue, bemærker stor forandring i sit skifte fra Lyon til Arsene Wengers trup.

Af Oliver Pirchert

En helt ny verden har åbnet sig for den 26-årige franskmand, der søndag markerede sig med Arsenals eneste mål i 2-1 nederlaget til Sevilla.

Dog er det udelukkende positive fornemmelser, som Lacazette beskriver i et interview med Evening Standard.

- Alt har forandret sig. Jeg følte, at jeg trådte ind i en helt ny verden. I forhold til både spillerne, personalet og fodbolden - alt er anderledes. Det er netop det, jeg har ledt efter. Det er nemlig mig, der skal tilvænne mig faciliteterne så hurtigt som muligt, siger Alexandre Lacazette. 

Også den kommende debut i Premier League ser profilen frem til.

- Det er en fantastisk liga med mange hold, og efter min mening er der intet småt hold i Premier League, tilføjer spilleren, der kostede Arsenal i omegnen af 394 millioner kroner.

Alexandre Lacazette nåede at tørne ud for Lyon i hele 171 kampe, før skiftet kom i hus. Arsenal møder Leicester på hjemmebane til PL-premieren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.