Los Angeles FC er en nystartet amerikansk klub, der vil have Zlatan Ibrahimovic i folden. Han skal dog lejes tilbage til Manchester United indtil marts 2018.

Hvor Zlatan Ibrahimovic i næste sæson spiller fodbold, er endnu uvidst. Den svenske stjerneangriber har kontraktudløb med Manchester United, og fordi der endnu ikke er kommet en afklaring på hans fremtid, begynder rygterne for alvor, desto tættere sommerens transfervindue kommer.

Nu er der en ny bejler til Zlatans underskrift.

Det drejer sig om den amerikanske klub Los Angeles FC, der er nystartet. LAFC håber på at kunne lokke Zlatan Ibrahimovic til klubben med en løncheck på 5 millioner pund om året og samtidig en lovning på, at de vil leje ham tilbage til Manchester United med det samme. Det skriver Daily Mail.

Fordi næste MLS-sæson først starter i marts 2018, hvor Los Angeles FC kan spille med, kan Zlatan underskrive en kontrakt med klubben til sommer og efterfølgende blive lejet ud indtil MLS-sæsonen starter.

Los Angeles FC bliver dog blot formentlig en af mange bejlere til den svenske angriber. Tidligere har kinesiske klubber også vist interesse, mens en forlængelse af opholdet i England heller ikke skal ses som umuligt for den 35-årige angriber.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?