Ny nedtur: Tottenham får smæk af middelmådigt PL-hold

Efter fadæsen mod Bayern München fik Tottenham endnu et stort slag med nederlag på 3-0 til Brighton.

Tottenhams sæson har indtil nu mindet meget om en rutschebanetur, så en sejr ville være meget tiltrængt at få inden landsholdspausen mod Brighton på udebane. Christian Eriksen startede på banen.

Brighton fik en ren chokstart, da Hugo Lloris skulle have grebet et indlæg. Målmanden smed dog bolden ned på stregen, og så skulle Neal Maupay bare sætte hovedet på, så Brighton førte 1-0. Lloris faldt helt forkert ned på venstre arm og måtte udskiftes efter tre minutters spil.

Brighton spillede godt med, og efter en halv time fik den 19-årige startdebutant, Aaron Connolly, bolden i kassen, da han på en returbold simpelt kunne lægge bolden i kassen.

På den anden side af halvlegen lagde Tottenham et yderligere tryk på for at komme tilbage i kampen. Det nyttede dog lige lidt.

Efter lidt mere end en times spil var Aaron Connolly igen på spil. Han driblede ind i feltet, og med et hurtig ryk og en inderside placerede han bolden i nettet til 3-0.

Herfra havde Tottenham mest fokus på ikke at lukke flere mål ind, så Brighton endte med at vinde kampen 3-0.