• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michel Wikkelsø Davidsen

Ny racismesag i Premier League

Ny racismesag i Premier League
Illustration

Norwich-manager Chris Hughton er blevet udsat for et racistisk angreb på Facebook, hvorfor der nu trues med livstidskarantæner.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Der har været sager på banen med Luis Suarez, der angiveligt kaldte Patrice Evra for 'negrito', og derfor fik sig en lang karantæne. Men også uden for banen er racisme et problem i Premier League.

Det må Norwich-manager, Chris Hughton, sande, efter han lørdag for anden gang på en måned er blevet udsat for en nedladende kommentar på Facebook. Det har medført en politisag.

- Norfolk Constabulary [det lokale politi] tager alle episoder med hate crime meget seriøst. Ingen episode anses som triviel, og alle anmeldelser bliver undersøgt grundigt, siger en talsmand for politiet til BBC.

Hvad og hvor grov en hate crime, der har været tale om, meldes der intet om. Men det er anden gang på en måned, at Chris Hughton må se sig udsat for racistiske kommentarer.

For to uger siden sagde Norwich-manageren selv følgende om de ubehagelige beskeder:

- Jeg er meget nedtrykt og skuffet. Desværre lever vi en tid, hvor det via sociale medier er muligt for alle at lufte deres synspunkter, lød det fra Hughton dengang.

Skulle den skyldige blive fundet, lover Norwich en livstidskarantæne fra Carrow Road.

Superliga

Mere Superliga

Fokus