• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Alex Ferguson har netop modtaget fem dages karantæne for at svine en dommer til - nu er turen kommet til West Ham-manager Avram Grant

Af Torsten Kjems Hansen

Avram Grant Kan se frem til karantæne efter at have talt nedladende om dommer Mike Jones, der dømte FA Cup-kampen mellem West Ham og Stoke - en kamp som Stoke vandt med 2-1.

West Ham-manageren kaldte blandt andet efterfølgende dommeren for svag og at han favoriserede Stoke efter at Frederic Piquionne havde udlignet og indtil Stoke scorede til 2-1.

Grant sagde blandt andet:

- Jeg tror måske (Piquionnes mål, red) var årsagen til, at dommeren startede anden halvleg meget underligt. Indtil de scorede til 2-1, red.) forærede han dem frispark, straffespark og alt andet til dem. Men da der var straffespark til os til sidst, dømte han det ikke. Han må have følt sig svag.

Nu har det engelske fodboldforbund FA taget sagen op som en disciplinærsag, og manageren kan vente en straf i form af karantænedage.

- FA anklager i dag Avram Grant for usportslig optræden i forbindelse med udtalelser i pressen. Anklagerne går i retning af udtalelserne om dommer Mike Jones efter kampen mellem West Ham og Stoke 13. marts på Britania Stadium. Grant har frem til 21 marts til at svare på anklagerne.

West Ham-manageren har endnu ikke reageret på anklagerne men kan altså se frem til enten en advarsel, en bøde eller i værste fald karantæne.

Manchester Uniteds manager Alex Ferguson har netop modtaget en dom på fem dages karantæne i forbindelse med nedsættende udtalelser mod dommeren i forbindelse med holdets nederlag til Chelsea i ligaen.