• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Nyindkøb sikrede Southampton-sejr – Leicester slog oprykkere

Foto: Getty Images

Både Southampton og Leicester hentede sejre i Premier League lørdag.

Af Victor Risager

Der var adskillige danskere i aktion i Premier League lørdag eftermiddag, hvor Pierre-Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard startede inde for Southampton, mens Kasper Schmeichel som sædvanlig vogtede buret for Leicester.

Og de tre danskere kunne alle fejre en sejr.

Pierre-Emile Højbjerg, Jannik Vestergaard og resten af Southampton-mandskabet besejrede nemlig Brighton & Hove Albion med 1-0, og dermed fik de deres første point i denne sæson.

Sejren kom i hus som følge af et mål af sommerindkøbet Moussa Djenepo, der blev skiftet ind efter 54 minutter og scorede minutter efter. Før pausen var Brighton desuden blevet reduceret til ti mand, da angriberen Florin Andone blev udvist for en mærkværdig tackling, og de kunne heller ikke komme tilbage i opgøret. I stedet udbyggede Southampton føringen ved Nathan Redmond i overtiden, og det sluttede 2-0 til Southampton.

Kasper Schmeichel og Leicester kunne ligeledes løbe med tre point, da de gæstede Sheffield United.I første halvleg havde Jamie Vardy bragt Leicester foran, og selvom Oliver McBurnie udlignede for Sheffield United efter en times spil, scorede Harvey Barnes sejrsmålet for Leicester 20 minutter før tid.

Resultaterne betyder, at Leicester i øjeblikket er nummer tre i Premier League, mens Southampton er nummer 17. Brighton og Sheffield United er henholdsvis nummer syv og ni.

Superliga

Optakt: Randers FC - OB

Taber OB søndagens opgør mod Randers FC, er det lige før, fynboerne er ude af top seks-ræset.

Mere Superliga

Fokus