• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Nyt trænerjob til Conte kan spare Chelsea for millioner

Chelsea holder nøje øje med, om Antonio Conte er ved at finde sig et nyt job, for det vil have indflydelse på hvor stor en kompensation, Chelsea skal betale italieneren.

Af plbold.dk

Da Chelsea fyrede Antonio Conte for tre måneder siden, skete det ét år før kontrakten udløb, og dermed har den italienske manager ret til at modtage kompensation.

Ifølge den engelske avis, the Telegraph, lyder det mulige beløb på lige godt 80 millioner kroner, men Chelsea har forsøgt at argumentere for, at Antonio Conte var medskyldig i, at han blev fyret – og the Blues vil ikke betale fuld løn i resten af perioden.

Sagen kan ende med at skulle for retten, hvis de to parter ikke kan blive enige, men det kan også ende med, at de 80 millioner kroner slet ikke kommer på tale, for hvis Antonio Conte finder sig et nyt job inden næste sommer, skal Chelsea ikke længere betale det fulde beløb.

I øjeblikket har Antonio Conte ikke fundet sig et nyt job, men han er blevet sat i forbindelse med et job hos både Manchester United, Bayern München og Real Madrid, hvilket har fået Chelsea til at holde et tæt øje på italienerens situation, da det kan betyde, at London-klubben kan spare en del millioner.

Antonio Conte var ansat i to sæsoner hos Chelsea, og her vandt han et engelsk mesterskab og FA Cuppen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus