Nyt VAR-drama da Newcastle slog Sheffield United

Torsdag aften vandt Newcastle med 2-0 over Sheffield United.

Newcastle tog tre vigtige point, da de slog Sheffield United med 2-0 torsdag aften på Bramall Lane.

Udeholdet fik da også en flyvende start, da de kom foran allerede efter 15 minutter. Her var det Allan Saint-Maximin, der steg til vejrs og pandede bolden i mål på et godt indlæg fra Javier Manquillo.

Hjemmeholdet satte sig herefter på spillet, men selvom Newcastle stort set ikke var på bolden, formåede Sheffield ikke få udlignet. Derfor var stillingen fortsat 1-0 til gæsterne ved pausen.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdets spilovertag, men chancerne og kynismen manglede på samme måde som i første halvleg.

Til gengæld kendte Newcastle sin besøgstid. I det 70. minut fik de nemlig udbygget til 2-0, da Jonjo Shelvey tog et dybdeløb, der resulterede i en friløber efter en omgang tvivlsomt forsvarsspil. Det udnyttede den tidligere Liverpool-spiller på fornemmeste vis ved at sende bolden i netmaskerne.

Målet blev efterfølgende checket for offside, men VAR godkendte i sidste ende målet.

Det blev også kampens sidste scoring, og dermed trak Newcastle sig sejrrigt ud af opgøret.

Med 19 point kravler de dermed op på 11. pladsen i tabellen, hvor de ligger lige bagved Sheffield United, som ligger på 10. pladsen med samme antal point.