Nyt VAR-drama da Tottenham snød Manchester City i målrig uafgjort

Kampen var rig på mål og chancer, da Tottenham slap fra Manchester med et point mod et dominerende Manchester City-hold.

Med forårets medrivende dobbeltopgør i Champions League-semifinalerne in mente var der store forventninger til Premier League-opgøret mellem Manchester City og Tottenham lørdag aften. De blev indfriet med et 2-2-resultat og igen med et sent VAR-drama, der ikke Manchester Citys vej, præcis som i foråret.

Det var fra start til slut hjemmeholdet fra Manchester City, der havde et godt og solidt tag i taktstokken. Guardiolas udvalgte lagde Tottenham og Christian Eriksen under et stort pres, og kom til et hav af chancerne, men formåede aldrig at stikke af på måltavlen.

Det var imidlertid Manchester City, der kom I front efter 20 minutter ved Raheem Sterling med sit fjerde sæsonmål. Men tre minutter senere blev der udlignet med Erik Lamela. Efter 35 minutter bragte Manchester City sig igen foran ved Sergio Agüero.

Hjemmeholdet fortsatte sit spilovertag i anden halvleg, men pludselig var det den relativt lave Lucas Moura, der få sekunder efter sin indskiftning dukkede 10 minutter i anden halvleg. Brasilianeren vandt en hovedstødsduel og satte bolden ind til slutresultatet 2-2. I overtiden troede Manchester City ellers, at de havde sikret sig en sen sejr, da Gabriel Jesus scorede efter et hjørnespark, men efter megen jubel og VAR-tjek, blev målet kaldt tilbage, da Manchester Citys Aymeric Laporte havde haft hånden på bolden i opspillet. Og så endte det 2-2 med flashbacks til forårets semifinaler, hvor Manchester City også troede, at de havde sikret sig en samlet sejr i de sidste minutter, kun for at se VAR tage det afgørende mål fra dem igen.

Christian Eriksen spillede 90 minutter for Tottenham.

Dermed er både Manchester City og Tottenham på fire point efter to kampe. Med sit mål kravler Raheem Sterling op på en delt førsteplads på topscorerlisten. Førstepladsen deler han med den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki, der tidligere på lørdagen scorede hattrick i Norwichs 3-1-sejr over Newcastle.