• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Officielt: Angel Di Maria til Manchester United

Officielt: Angel Di Maria til Manchester United
Illustration

Manchester United smadrer den britiske transferrekord ved at hente Angel Di Maria til Old Trafford.

Af Ole Hoffskov

Det har i et par dage været en offentlig hemmelighed, at Angel Di Maria ville skifte fra Real Madrid til Manchester United, men et par formaliteter har først skullet overstås, før handlen kunne blive officiel. Det er nu sket, og tirsdag aften meddeler Manchester United på klubbens hjemmeside, at den argentinske offensivspiller har skrevet under på en fem-årig kontrakt.

- Jeg er åbenlyst meget glad for at skifte til Manchester United. Jeg har nydt min tid i Spanien, og der var mange klubber interesserede i mig, men Manchester United var den eneste klub, der kunne få mig til at forlade Real Madrid, siger Angel Di Maria og fortsætter:

- Louis van Gaal er en fantastisk træner med et imponerende CV, og jeg er imponeret over den vision og målrettethed, som alle udstråler for at få denne klub tilbage til toppen, hvor den hører til. Jeg kan ikke vente med at komme i gang.

Manchester United-manager Louis van Gaal er glad for tilgangen af Angel Di Maria.

- Angel er en verdensklasse midtbanespiller, men vigtigst af alt så er han en holdspiller. Der er ingen tvivl om hans fantastiske naturtalent. Han er en vanvittig hurtig og skarp venstebensspiller, der kan skabe frygt i den mest gennemførte defensiv. Hans driblekundskaber og evne til at sætte en modspiller er en fornøjelse at overvære. Han er en fantastisk tilføjelse til holdet, lyder det fra van Gaal.

Manchester United betaler 560 millioner kroner for Angel Di Maria, og det gør ham til den dyreste spiller, en britisk klub nogensinde har købt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus