• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Officielt: Aston Villa henter forsvarstalent hos Thomas Frank

Foto: Getty Images

Aston Villa været ude med pengepungen, hvor de har hentet Brentford-stopperen Ezri Konsa til klubben.

Af Sylvester Guldberg Røn

Brentford er ved at udvikle sig til en danskerklub med flere danske spillere, en dansk træner i form af Thomas Frank, og en dansk sportsdirektør i Rasmus Ankersen. Nu siger den engelske danskerklub så farvel til en englænder.

Den nyslåede Premier League-klub Aston Villa har nemlig hentet forsvarstalentet Ezri Konsa til klubben. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside. Det er den tidligere Brentford-manager Dean Smith, der har hentet Konsa til klubben.

- Ezri er den type spiller, vi har ledt efter. Det hjælper, at Richard O'Kelly (assistenttræner i Aston Villa, red.) og jeg har arbejdet med ham før. Han er en spiller med et stort potentiale, som jeg tror kan tage skridtet til Premier League. Jeg ser frem til at arbejde med ham igen, siger manager Dean Smith til klubbens hjemmeside. 

21-årige Ezri Konsa var med England til den netop overståede U21 EM-slutrunde. Aston Villa nævner hverken, hvad de har givet for Konsa, eller hvor lang hans kontrakt er. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.