• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Officielt: Casper Sloth skifter til skotsk klub

Casper Sloth rykker over på den anden side af Vesterhavet og skal i de to kommende år tørne ud for Motherwell i Skotland.

Af Oliver Okstrøm

Den danske midtbanespiller Casper Sloth fortsætter karrieren i skotsk fodbold efter, at han har fået ophævet sin kontrakt med Silkeborg, som samtidig oplyser, at den 27-årige spiller skifter til Motherwell.

Her kommer den tidligere Leeds-spiller på en to-årig aftale.

Slot selv fortæller i et interview på sin nye klubs officielle hjemmeside, at han har hørt meget godt om både Motherwell og skotsk fodbold.

Det er et perfect sted at spille for mig. Mit umiddelbare fokus bliver med det samme at få mig etableret på holdet og bruge min erfaring til at hjælpe holdet med at sigte højere, lyder det fra Casper Sloth.

Motherwells manager Stephen Robinson udtaler, at Casper Sloth havde været med til træning i klubben, hvor han imponerede meget med både sine evner og den sult, han havde med, og han ser endvidere meget stort i ex-Silkeborgspilleren.

- Han er en talentfuld, teknisk fodboldspiller, og jeg ser meget frem til at arbejde sammen med ham, og gøre ham endnu bedre og se ham skinne igen, siger Robinson.

Foruden Leeds og Silkeborg har Casper Sloth også spillet for både AGF og AaB. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus