• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Officielt: Chelsea henter Monacos Bakayoko

Officielt: Chelsea henter Monacos Bakayoko
Foto: Getty Images

Endnu en spiller forlader Monaco efter deres flotte sæson, og Bakayoko bliver Chelseas næstdyreste nogensinde.

Af Oliver Okstrøm

Den defensive midtbanespiller Tiemoue Bakayoko skifter for angiveligt 340 millioner kroner fra Monaco til Chelsea. Det sker på en fem-årig aftale, melder den engelske hovedstadsklub nu ud.

Efter sin ferie til New York er Bakayoko nu klar til at tørne ud for Chelsea, og han siger til sin nye klubs hjemmeside, at han er meget glad for sit skifte.

- Det er et stort hold, og jeg er vokset op med at se Chelsea. Derfor var underskriften en naturlig ting for mig, fordi det er en klub, som jeg har elsket siden min barndom, lyder det fra franskmanden, der nu kan se frem til at spille sammen med landsmanden N'Golo Kante på midten.

Prisen på ham vil gøre ham til Chelseas næstdyreste spiller nogensinde. Han bliver kun overgået af Fernando Torres, som skiftede fra Liverpool for omkring 425 millioner kroner.

Monaco kan dermed se endnu en spiller forlade klubben efter deres jubelsæson, hvor de nåede langt i Champions League og vandt det franske mesterskab. Forud for Bakayokos salg er en spiller som Bernardo Silva allerede smuttet, og måske skifter Kylian Mbappe også snart.

Superliga

Mere Superliga

Fokus