• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Officielt: Everton handler ind i Manchester City

Everton har præsenteret købet af Fabian Delph fra Manchester City, som kommer på en kontrakt for de kommende tre sæsoner

Af Mikkel Sloth

Ganske som forventet kunne Everton sent mandag aften offentliggøre, at Merseyside-klubben har købt midtbanespilleren Fabian Delph hos de engelske mestre fra Manchester City.

Everton oplyser ikke, hvor meget de har betalt for den alsidige midtbanespiller, der også kan gøre sig som venstre back. De oplyser dog, at han har fået en kontrakt til 2022, og Everton-manager Marco Silva fortæller til klubbens hjemmeside, at han er lykkelig for at få Delph til den blå del af Liverpool.

- Når jeg kigger på at hente en ny spiller ind til truppen, kigger jeg først og fremmest på kvalitet, og Fabian er en spiller med høj kvalitet. Men det er også vigtigt, hvad han kan bringe til omklædningsrummet, og hvis du lægger disse to ting sammen, kan det kun blive godt for klubben.

Også Fabian Delph selv virker meget tilfreds for klubskiftet.

- Jeg er virkelig glad for at være her, og jeg kommer til at give alt - intet mindre end 100 %. Forhåbentlig kan fans og spillere sammen bringe os frem til noget specielt, lyder det fra 29-årige Delph.

Fabian Delph nåede fire år og 89 kampe for Manchester City på tværs af alle turneringer. Han blev aldrid stamspiller i storklubben, men kan alligevel skrive to engelske mesterskaber på CV'et - det seneste i sidste sæson, hvor han og Manchester City også tog sig af FA Cuppen og Liga Cuppen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus