• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Aagurd

Officielt: Lampard bliver manager i Chelsea

Foto: Getty Images

Frank Lampard overtager managerposten i Chelsea efter Maurizio Sarris afgang.

Af Mads Aagurd

Chelsea FC har netop offentliggjort, at klublegenden Frank Lampard som ventet tager over som manager for den klub, han selv spillede for i 13 år. Efter en enkelt sæson som manager i Derby, hvor det næsten blev til Premier League-oprykning, skal han stå i spidsen for klubben.

- Jeg er ekstremt stolt over at vende tilbage til Chelsea som cheftræner. Alle kender min kærlighed for klubben, og den historie vi har delt, siger Lampard til klubbens hjemmeside og tilføjer:

-  Det sagt bliver mit hovedfokus på det arbejde, der skal gøres med forberedelserne til den nye sæson. Jeg er her for at arbejde hårdt, skaffe mere succes til klubben, og jeg kan ikke vente med at starte.

Kun tre spillere har spillet flere kampe for klubben end Lampard, mens han holder klubrekord for scoringer med 211. I sin tid spillede han under store managers som Jose Mourinho og Carlo Ancelott, og nu er han selv klar til at tage over i Chelsea til store glæde for ledelsen.

- Efter 13 år hos os som spiller, hvor han blev en klublegende og vores rekordmålscorer, tror vi, at det er det perfekte tidspunkt for ham at vende tilbage, og vi er glade for, at han har valgt det. Vi vil gøre alt for, at han har den støtte, der skal til for at blive en stor succes, udtaler Chelsea-direktør Marina Granovskaia.

Frank Lampard har underskrevet en treårige aftale med Chelsea.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.