• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Officielt: Landsholdsbobler skifter tilbage til Huddersfield

Foto: Getty Images

Jonas Lössl bliver lejet ud fra Everton til Huddersfield det næste halve år. Dermed vender han tilbage til sin tidligere klub.

Af Anders Dehn

Det er kun et halvt år, siden Jonas Lössl forlod Huddersfield Town, men nu er han tilbage. Klubben har lejet ham i Everton for resten af forårssæsonen i The Championship.

Lössl har udelukkende varmet bænken i Everton, hvor han da også er oppe mod den engelske landsholdsmålmand Jordan Pickford. Det slipper han dog for det næste halve år.

Læs også:Overraskende skifte på vej? Jonas Lössl meldes på vej til Huddersfield

I stedet skal han først og fremmest konkurrere med den tidligere AGF-målmand Kamil Grabara. Polakken har vogtet målet for Huddersfield, siden klubben lejede ham i Liverpool i sommer.

Grabara kom dog galt af sted i tirsdags, da han blev slået bevidstløs i en duel og måtte tilbringe to dage til observation på hospitalet. I bedste fald kan han dog være tilbage allerede ved udgangen af februar.

Læs også:Everton-dansker så forfærdelig skade: Man fik bare kvalme

Mens Lössl altså forlader Everton for en stund, så han kan få noget spilletid, har han stadig en fremtid i klubben, når han kommer tilbage. Parternes kontrakt varer til sommeren 2022.

Jonas Lössl, der fylder 31 år i morgen, er hidtil noteret for 72 kampe for Huddersfield Town i alle turneringer. Klubben er, trods sin status som nedrykker fra Premier League, på 19. pladsen i Championship. Der er seks point ned til nedrykningspladserne.

Læs også:Medie: Everton snupper Inter-midt for øjnene af United

Læs også:Højbjergs mulige Tottenham-skifte: Klubben bør sigte højere

Læs også:Medie: Stor interesse i Pierre-Emile Højbjerg - Tottenham vil købe nu

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus