• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Officielt: Manchester United forlænger med spansk midtbanespiller

Juan Mata forlænger med Manchester United, så han er i klubben indtil sommeren 2021.

Af Victor Risager

Juan Mata bliver i Manchester United. 

Den spanske midtbanespiller havde ellers kontraktudløb den 30. juni, og der var rygter om, at han ville vende hjem til Spanien. Men i stedet har han altså sat sin underskrift på en ny aftale med Manchester United. 

Den nye aftale vil holde ham i Manchester United indtil sommeren 2021, og klubben har en option på yderligere ét år. Det meddeler klubben.

Ole Gunnar Solskjær, der er cheftræner i Manchester United, glæder sig især over, at klubben får glæde af Juan Matas erfaring i de kommende år.

- Juan er yderst professionel, og han er en af de mest intelligente spillere, jeg har arbejdet med. Han er et godt eksempel for vores yngre spillere på hans position. Han forstår, hvad det betyder at være en Manchester United-spiller.

- Ud over alt, hvad han bringer på banen, har vi nogle fantastiske unge spillere her, og jeg ved, at Juans store erfaring vil hjælpe dem med at opnå deres potentiale i de kommende sæsoner. Jeg er meget glad for, at han har underskrevet en ny kontrakt, da jeg ved, at hans talent og mentalitet vil være uvurderlig for holdet, fortæller Ole Gunnar Solskjær. 

Juan Mata, 31 år, har spillet i Manchester United siden 2014 og står noteret for 218 kampe for klubben. I den seneste sæson spillede han 32 kampe. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus