• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Officielt: Petr Cech vender tilbage til Chelsea

Foto: Getty Images

Chelsea har annonceret, at Petr Cech vender tilbage til klubben i en rolle som teknisk direktør.

Af Morten Jørgensen

Som spiller var Petr Cech i Chelsea gennem 11 år, og efter fire år i Arsenal er den pensionerede tjekkiske målmand nu vendt tilbage til den blå del af London.

Chelsea oplyser på sin hjemmeside, at Petr Cech er blevet ansat som teknisk direktør, hvor han vil bidrage med rådgivning på alle fodboldrelaterede emner i klubben, mens han også skal spille i en rolle i forhold til at skabe stærke forbindelser mellem førsteholdet og ungdomsholdene.

- Jeg føler mig meget privilegeret over at få denne mulighed for at skifte til Chelsea igen og hjælpe med at skabe det bedst mulige præstationsmiljø for at fortsætte den succes, klubben har haft gennem de seneste 15 år. Jeg ser frem til den nye udfordring, og jeg håber, jeg kan bruge al min fodboldviden og erfaring til at hjælpe holdet mod endnu mere succes i fremtiden, siger Petr Cech.

-Vi er begejstrerede for at byde Petr velkommen tilbage til Chelsea. Gennem hans spillerkarriere var han en af de mest dedikerede, succesfulde og gennemført professionelle spillere, vi har haft. Vi har altid håbet, at vi ville se Petr tilbage i Chelsea, når han var klar til at stoppe karrieren. Og vi er glade for at tilføje hans ekspertise og viden om spillet til den tekniske stab.

I løbet af sin tid som spiller i Chelsea nåede Petr Cech at vinde alle tænkelige trofæer med klubben, og han har samtidig også klubrekorden for flest clean sheets.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.