• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Officielt: Pickford til Everton - kan blive verdens 3. dyreste målmand

Nu kan Jordan Pickford endelig kalde sig Everton-spiller, og han går tilmed over i historiebøgerne med et ordentligt prisskilt.

Af Oliver Okstrøm

Jordan Pickford er nu skiftet fra Sunderland til Everton, og det er et skifte, der givetvis kommer til at sende ham ind på top 3 over de dyreste målmænd nogensinde. Kun den nye Manchester City-mand Ederson og Juventus' Gianluigi Buffons transfers kan slå ham.

Aftalen kommer i første omgang til at koste Everton 210 millioner kroner, men den samlede pris kan efter præstationer kommer op på 255 millioner kroner. Det vil derfor klart overstige Bayerns Manuel Neuer, der i øjeblikket er på tredjepladsen over dyreste målmænd.

Aftalen er på fem år for Pickford, og det er naturligvis en aftale, som han er glad for. Det siger han på Evertons officielle hjemmeside i forbindelse med offentliggørelsen.

- Det er stort at skrive kontrakt med denne klub. Sidste sæson var min første i Premier League, så det er utroligt, at jeg nu kan tage til Everton og komme videre i min karriere, siger Pickford, der bare gerne vil vise, hvad han kan.

Everton-manager Ronald Koeman kalder det en væsentlig signing, og at Jordan Pickford er en spiller, som er sulten efter succes, hvilket er vigtigt for dem i de kommende sæsoner.

Pickford vandt i sidste sæson prisen som årets unge spiller i Sunderland, og han er en del af Englands trup ved U21-EM.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.