• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Officielt: Swansea henter Eidur Gudjohnsens halvbror

Foto: Stu Forster/Getty Images

Swansea har sikret sig den islandske teenager, Arnor Gudjohnsen.

Af Morten Jørgensen

Eidur Gudjohnsen er muligvis den største fodboldspiller i islandsk historie. Han har en fortid hos nogle af verdens største klubber i form af FC Barcelona og Chelsea.

Men islændingens karriere er ved at være slut. I øjeblikket står han uden kontrakt, men måske har vi ikke hørt det sidste fra Gudjohnsen-familien i Premier League-sammenhæng.

Swansea har nemlig skrevet en treårig kontrakt med den islandske legendes halvbror, Arnor Gudjohnsen. Det oplyser den walisiske klub på sin hjemmeside.

Gudjohnsen, som tidligere på året var til prøvetræning hos Premier League-klubben, ser frem til at starte sit ophold i Swansea.

- Det er godt at være her. Jeg ser frem til udfordringen, og jeg er spændt på at komme i gang. Jeg vil gerne udvikle mig både på og udenfor banen, mens jeg er her og have mulighed for førsteholdsfodbold, fortæller den 16-årige islænding til klubbens hjemmeside.

I første omgang skal teenageren dog gøre sig på Swanseas U/18-mandskab.

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus