2016-01-13 11:23
Foto: Rui Vieira/Polfoto

Joleon Lescott scorede et hovedstødsmål i Aston Villas vigtige 1-0-sejr over Crystal Palace tirsdag aften. Han får ros af forsvarskollegaen Jores Okore, der påpeger, at Lescott også har et stort hoved.

Aston Villa var så småt ved at blive isoleret i bunden af Premier League med blot otte point i denne sæson. Derfor var de tre point, som holdet fik for tirsdagens sejr over Crystal Palace, livsvigtige. 

Målet i 1-0-sejren blev sat ind af Joleon Lescotts hovedstød. Han skulle ganske vist bruge lidt hjælp fra et forfærdeligt Wayne Hennessey-drop, men selv en heldig scoring kan man lave sjov med. 

Det gør Jores Okore i hvert fald. Han hæfter sig først og fremmest ved den vigtige sejr og det faktum, at Aston Villa holdt nullet med ham og Lescott i det centrale forsvar. Han har også overskud til at grine lidt ad forsvarskollegaen.

- Han har altid haft et stort hoved, så det er ikke svært for ham at heade til bolden. Men det var virkelig dejligt at se den gå ind og have heldet lidt på vores side, siger en grinende Okore til sin klubs tv-kanal, AVTV. 

Se klippet, som også indeholder interview med den tidligere Villa-spiller Andy Blair og manager Rémi Garde, herunder.

SENESTE NYT...
OP | NED