• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Ole Gunnar Solskjær tordner mod tilskuer: Skal aldrig på stadion igen

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær vil have livstidskarantæne til den tilskuer, der lavede racistiske fagter mod Fred i lørdagens Manchester-derby.

Af Victor Risager

Manchester United leverede en imponerende præstation og hentede tre vigtige point, da de besejrede lokalrivalerne Manchester City med 2-1 på udebane lørdag aften. Men i anden halvleg stjal nogle ærgerlige scener billedet.

Da Manchester Uniteds midtbanespiller Fred skulle sparke hjørnespark, blev han overdynget med kasteskyts, mens en tilskuer også lavede racistiske fagter mod den brasilianske spiller.

Læs også:Guardiola: Umuligt mod hurtige United-folk

Straks efter kampen udsendte Manchester City en meddelelse, hvori de afslører, at de arbejder med myndighederne for at finde gerningsmændene, og at racistiske fans vil få livstidskarantæne.

Og netop en livstidskarantæne vil være passende, mener Manchester Uniteds cheftræner, Ole Gunnar Solskjær. Det fortæller han ifølge Telegraph.   

Læs også:Manchester United sikrer håneretten med derbysejr

- Vi fortsætter med at tale om det hver evig eneste uge, men han er blevet fanget på kamera. Han skulle aldrig have adgang til en fodboldkamp igen. Jeg har set videoen – det er uacceptabelt. Vi fortsætter med at tale om det, og det stopper ikke, medmindre der er konsekvenser, siger Ole Gunnar Solskjær og tilføjer:

- Det er ikke City's skyld; det er hans. Hvorfor gør vi ham ikke klogere?

Manchester United vandt som bekendt kampen, og de er aktuelt nummer fem i Premier League, mens Manchester City er nummer tre.

Læs også:Avis: Arsenal tvivler allerede på Ljungberg

Superliga

Mere Superliga

Fokus