• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Optimistisk Cardiff-manager: Har brug for en fit Zohore

Kenneth Zohore er så småt på vej tilbage fra en skade, og det er noget der glæder Cardiff-manager Neil Warnock, der har store forventninger til sin danske angriber

Af Mikkel Sloth

Den danske angriber Kenneth Zohore har på trods af sin unge alder været vidt omkring i sin karriere. Både FC Købehavn, Brøndby og OB har haft glæde af ham i Superligaen, mens han havde en forfejlet ophold i italienske Fiorentina.

Men intet sted har han haft så meget succes som i sin nuværende klub Cardiff, hvor han var en stor profil på det hold, der formåede at rykke op i Premier League til denne sæson.Ii Premier League er til gengæld succesen udeblevet for den snart 25-årige angriber, der desuden har været meget skadesplaget.

Nu er han dog endelig på vej tilbage efter sin seneste skade, og det bringer glæde frem hos Cardiffs manager Neil Warnock, der har ventet på at få den store dansker tilbage i truppen. Det fortæller han til mediet Wales Online. Her sætter han samtidig ord på, hvornår han forventer at Zohore bliver klar til kamp.

- Vi har brug for at Ken (Kenneth Zohore, red.) er i form, og han starter i træning på mandag. Jeg tror ikke, han bliver klar til Newcastle i næste uge, men derefter har vi 10 dage, og han kan forhåbentlig være med mod Arsenal.

Faktisk er Warnocks tro på Kenneth Zohore så stor, at det har holdt den erfarne manager fra at købe en ny angriber i dette transfervindue.

- Det er vigtigt, at vi får Ken tilbage. Vi har kigget på mange angribere, som vi er blevet anbefalet i dette transfervindue. Men er nogle af dem rent faktisk bedre end en helt klar Kenneth Zohore?

Det spørgsmål kan Warnock, Cardiff og Zohore selv forhåbentlig snart få svar på, hvis det lykkes angriberen at blive klar til kampen mod Arsenal den 29. januar. Inden da har Cardiff både førnævnte kamp mod Newcastle i næste uge, samt dagens bundbrag mod en anden danskerklub, nemlig Huddersfield.

Hudderfield ligger sidst i tabellen, og har otte point op til netop Cardiff, der lige akkurat befinder sig på den gode side af nedrykningsstregen. Cardif har dog kun to point ned til endnu en danskerklub, nemlig Southampton, der indtager den øverste af de tre nedrykningspladser.

Superliga

Mere Superliga

Fokus