• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Paul Scholes: United burde have hentet Eriksen

Manchester United-legenden Paul Scholes tror, at Christian Eriksen kunne have gjort en stor forskel på Old Trafford.

Af Michael Ehrhorn

Den danske midtbanespiller Christian Eriksen har været et af de helt store emner denne sommer. Real Madrid og Atletico Madrid har længe været inde i billedet, og det samme var pludselig Manchester United.

Den handel glippede dog, og Eriksen vil ikke være at finde i hjemmeholdets omklædningsrum på Old Trafford. Sådan burde det dog have været.

Læs også: Eriksen udpeget som nøglen for Real Madrids Pogba-drømme

Det mener i hvert fald Manchester United-ikonet Paul Scholes:

- Jeg blev ret begejstret, da Christian Eriksen blev nævnt. Han kunne have gjort en stor forskel i United, lidt som Kevin de Bruyne har spillet i City. Han kan skabe chancer og scorer også mål. Det skete dog ikke og klubben har stadig så gode spillere, at man bør sigte efter top fire, siger Paul Scholes til Daily Mail.

Efter lukningen af det engelske transfervindue er det nu Real Madrid og Atletico Madrid, der er de helt store bejlere til danskerens underskrift.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.