2016-02-20 10:09
Foto: Polfoto

Chileren har indrømmet, at det har været et par svære dage for hans spillere, og at han ikke forventede, at de ville tabe til Leicester og Tottenham.

Manuel Pellegrinis mandskab tabte til Leicester omkring 14 dage siden, før Tottenham forbedrede sine chancer for at vinde titlen ved at sikre sig en dramatisk sejr på Etihad Stadium sidste søndag. 

City rejser nu til Stamford Bridge forud for deres møde med Chelsea i FA Cup'ens femte runde, forud for en vigtig uge, hvor man i Champions League-ottendedelsfinalen skal til Ukraine og møde Dynamo Kiev, før man i weekenden spiller Capital One Cup-finale mod Liverpool på Wembley. 

Og Pellegrini insisterer på, at selvom hans trup ikke forventede at skulle lide et så stort tilbageskridt i ligaen, så har de nu lært en vital lektie. 

- Vi forventede ikke at tabe de to kampe i træk mod Tottenham og Leicester. Det var ikke let, men når man lider sådanne nederlag, så må man tage de vigtige ting med derfra. Vi analyserer, hvorfor vi ikke spillede godt, hvilke fejl vi lavede. Det var en svær uge, men en brugbar uge, og jeg håber på, at vi i den næste kamp retter op på en del af de fejl, fortalte Pellegrini på et pressemøde forud for Chelsea-kampen. 

City er på fjerdepladsen i Premier League-tabellen oven på de to nederlag, seks point fra førstepladsen og seks point foran Manchester United på femtepladsen. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?