2016-02-05 21:45
Foto: Polfoto

Manuel Pellegrini afslører, at han vil stille med et B-hold mod Chelsea i FA Cuppen, fordi opgøret spilles tre dage før CL-ottendedelsfinalen mod Dynamo Kiev.

Manchester City spiller den 21. februar mod Chelsea på Stamford Bridge i FA Cuppen. Opgøret fløjtes i gang klokken 17:00. Allerede om mandagen har The Citizens booket flyveturen til Kiev, hvor man onsdag aften gæster det olympiske stadion i den ukrainske hovedstad for at møde Dynamo Kiev i Champions Leagues' ottendedelsfinale. Alt det gør, at Pellegrini ikke har intentioner om at starte med A-holdet på Stamford Bridge. Det sagde han nemlig, inden det for få timer siden blev bekræftet af FA, at de to topklubbers opgør i FA Cuppen ville blive spillet om søndagen. Noget, der for dage siden var en offentlig kendt hemmelighed, men som ikke var helt bekræftet. 

Her er, hvad Pellegrini har at sige ifølge Daily Express:

- Jeg er meget bekymret for en masse ting. Først og fremmest, hvis vi skal spille den kamp om søndagen, vil vi ikke stille med vores stærkeste mandskab. Vi vil spille med et ungt hold. Vi skal til Ukraine om mandagen, så jeg kan ikke se nogen grund til, hvorfor vi ikke kan spille om lørdagen. Chelsea spiller deres CL-kamp mod PSG tirsdagen inden. Så hvis vi spiller om søndagen, må vi se, hvilke spillere der spiller. Jeg vil ikke analysere hvorfor, men jeg tænker, at hvis vi spiller mod Chelsea fire dage før, bør vi spille om lørdagen. Spiller vi om søndagen, må vi vægte Citys interesser højest. For mig handler det om, at jeg skal gøre det, der er i klubbens interesse, og det er at spille med det stærkeste hold i Champions League.

Pellegrini fortæller slutteligt, at hvis City går videre i FA Cuppen, vil to PL-kampe blive rykket. Dem er der ikke plads til at sætte ind i Citys kalender i en midtuge, vurderer han.  

SENESTE NYT...
OP | NED