• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Perfekt PL-retur for Nasri i flot West Ham-sejr over Arsenal

Samir Nasri fik en fantastisk retur til Premier League, da han lagde op til West Hams og kampens eneste scoring i sejren over Arsenal

Af Mikkel Sloth

Der var lokalopgør i London denne eftermiddag, hvor West Ham hjemme på London Stadium tog imod Arsenal. Her var der blevet plads til Samir Nasri i West Hams startopstilling, der efter et par kaotiske sæsoner vender tilbage til Premier League, hvor han fik sit gennembrud hos netop dagens modstander, Arsenal

West Ham prøvede fra start at sætte sig igennem, hvor Felipe Anderson, Marko Arnautović og Samir Nasri lagde et højt pres på gæsterne. Noget, der gav hjemmeholdet dominansen fra kampens start.

Og Anderson, Arnautović og Nasri kan se ud til at blive en farlig trio. I hvert fald var de tre en konstant trussel mod Arsenal forsvar, og Felipe Anderson var efter et samarbejde mellem de tre ved at bringe West Ham foran på et farligt skud fra kanten af feltet.

West var klar det farligste hold, og hold fast i det høje pres på Arsenal gennem hele første halvleg. Men desværre for hjemmeholdet fik de ikke udnyttet overtaget til at sætte et føringsmål ind

West Ham fortsatte i anden halvleg med det samme pres, de havde lagt i størstedelen af de første 45 minutter. Og det gav pote kun et par minutter inden i anden halvleg.

Et dårligt hjørnespark fra Anderson fandt vej tilbage til brasilianeren, der sendte endnu et indlæg ind i feltet. Det fandt vej til Samir Nasri, der lagde bolden til rette for Declan Rice, der sendte bolden i kassen. Det var den 19-årige irske midtbanespillers første scoring i Premier League. Samir Nasri blev samtidig noteret for en assist i sin debut for West Ham.

Målet fik dog ikke gang i Arsenals offensiv. Først da West Ham i løbet af halvlegen begyndte at blive for trætte til at holde det høje pres, satte Arsenal sig for alvor på spillet. Men der manglede idéer i angrebet, hvor hverken Pierre-Emerick Aubameyang eller Alexandre Lacazette fik sat sig igennem overfor West Hams solide forsvar.

Arsenal kunne måske have brugt Mesut Özils kreativitet, men den tyske kreatør var sat helt udenfor truppen til dagens opgør.

West Ham fik forsvaret føringen hjem, og derfor løb West Ham fortjent med sejren i lokalopgøret, der langt henad vejen blev spillet på hjemmeholdets præmisser. Dermed kommer the Hammers op på 8. pladsen med 31 point, ti point efter Arsenal på 5. pladsen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus