• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Philippe Coutinho usikker på Liverpools-fremtid

Philippe Coutinho indrømmer, at han er usikker på, hvor hans klubfremtid ligger, men har lovet at fortsætte med at give alt til Liverpool, mens han er på Anfield.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Coutinho var tæt på at forlade Liverpool i sommerens transfervindue, da Barcelona stod klar til at hente den brasilianske landsholdsspiller.

Skiftet blev aldrig en realitet, da Liverpool nægtede den 25-årige at forlade klubben til fordel for Barcelona til trods for tre bud - inklusiv et bud på £113 mio.

Coutinho var anfører for Liverpool og scorede et hattrick i 7-0 sejren over Spartak Moskva i onsdagens Champions League-kamp, hvilket førte til nye spekulationer om, at Barcelona vender tilbage med et forbedret tilbud til brasilianeren i januar-vinduet.

Den brasilianske offensivspiller hjælper ikke ligefrem til ved at sende rygterne i graven, og siger i stedet, at han ikke ved, hvad der kommer til at ske til januar.

- Jeg ved ikke, hvordan fremtiden kommer til at være. Hvad der sker i januar, ved vi først til januar. Jeg ved ikke, om der kommer et bud, siger den brasilianske landsholdsspiller ifølge Sky Sports.

- Sidste sommer var der et bud, og jeg var interesseret i det, uddyber Coutinho om en af sommerens helt store transfersagaer. 

Skiftet til FC Barcelona blev aldrig en realitet, og siden er Coutinho igen blomstret op i Liverpool.

- Jeg er hos Liverpool, og jeg gør altid mit bedste, når jeg får mulighed for at spille, siger Coutinho, der har scoret ni mål i 13 kampe i denne sæson.

- Selvfølgelig skete der meget i sommer, men jeg vil altid spille og give det bedste, jeg har, der hvor jeg er - det har ikke ændret sig.

- Jeg er her (i Liverpool), vi spiller mange kampe, og jeg forsøger at gøre mit bedste for at hjælpe holdet.

Coutinhos hattrick var det første i sin tid i Liverpool, og brasilianen insisterer på, at sejren over Spartak vil leve længe i hans hukommelse.

- Det var en særlig aften på grund af resultatet, og fordi jeg havde anførerbindet i en så vigtigt kamp for en klub som Liverpool.

- Dette er helt sikkert mit vigtigste hattrick. Jeg scorede et for Brasilien, men det her var vigtigere, slutter Coutinho.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus