• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Benjamin Lillelund

Pochettino begejstret for sprudlende Alli

Dele Alli kan gå hen og blive én af verdens bedste spillere – et potentiale, der skal udfoldes i Tottenham.

Af Benjamin Lillelund

I løbet af de sidste par år er Dele Alli blevet udråbt som et af de største talenter i verden, efter han i dén grad har fået sit gennembrud for Tottenham.

Faktisk går Allis træner, Mauricio Pochettino, så langt som at sige, at han kan blive en af de dyreste handler nogensinde, hvis han teoretisk set skulle sælges.

- Ja, han er 450 millioner værd, hvorfor ikke? Dele Alli viser kvalitet og et talent, som har været svært at finde i Europa, siger Pochettino ifølge goal.com.

Talentet er efterhånden også ved at være udvekslet med rendyrket kvalitet, mener Pochettino.

- Der er ingen tvivl om, at han er og vil blive én af de bedste spillere i England de næste 10, 12 år. Og England repræsenterer Europa og måske endda hele verden. Premier League er den hårdeste og bedste liga i verden, og er man én af de bedste her, er man det også i Europa.

En transfer vil dog næppe komme på tale, for Alli er de næste seks år bundet til Tottenham, som han selv ser en fremtid hos.

- Han (Alli, red.) har sagt, at han vil have succes her, han er meget glad her, og der er ingen tvivl om, at han gerne vil vinde titler her, afslutter Pochettino.

Superliga

Mere Superliga

Fokus