• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Pochettino om Eriksen: Der er stor interesse

Foto: Getty Images

Spurs-manageren afslører, at der er stor interesse for den danske midtbanespiller, og samtidig vil han ikke afvise, at Eriksen kan ende med at fortsætte i Tottenham.

Af Kristian Porse

Der er ingen tvivl om, at Christian Eriksen gerne vil prøve en ny udfordring. Derfor var han også klar i mælet efter Champions League-finalen tilbage i juni, hvor han afslørede, at han kiggede andre veje end Spurs'. 

Siden da har midtbanespilleren særligt været rygtet til Real Madrid, der dog samtidig har deres øjne rettet mod Manchester United-stjernen, Paul Pogba. Men på det seneste er rygterne om Eriksen stilnet af, og der er begyndt at danne sig tvivl om, hvorvidt der overhovedet er nogle interesserede klubber. 

Den tvivl har Spurs-cheftræneren, Mauricio Pochettino, nu manet til jorden. Han afslører nemlig, at han meget gerne vil beholde Eriksen og samtidig afslører han, at der er meget interesse for den 27-årige dansker. 

- Jeg håber, at han bliver. Jeg synes, at han er en fantastisk spiller, Christian. Et af de største fodboldtalenter. Efter fem års samarbejde med ham føler jeg mig tryg med den måde, han spiller på. Så jeg håber, ja. Men der er stor interesse. Jeg håber, men jeg ved ikke, hvad der ender med at ske, siger han ifølge Marca. 

Christian Eriksen har et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus