• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Præsident: Di Maria ville til PSG

Præsident: Di Maria ville til PSG
Illustration

Paris Saint-Germain ville ikke betale overpris for Di Maria, derfor endte han i England.

Af Michael Ehrhorn

Til det allersidste var Paris Saint-Germain med i kapløbet om den argentinske stjerne Angel Di Maria, der dog endte med at skifte fra Real Madrid til Manchester United for små 600 millioner kroner.

Nu hævder PSG-præsidenten Al-Khelaifi at Di Maria helst ville være skiftet til PSG, men at man ikke ville betale samme beløb som Manchester United for offensivspilleren.

- Di Maria ville skifte til Paris Saint-Garmain, men selv uden Financial Fair Play, ville vi ikke hente ham, udtaler Al-Khelaifi til Le Parisien.

Selvom PSG-præsidenten insisterer på, at det ikke var på grund af Financial Fair Play, at man ikke hentede Di Maria, så er han alligevel klar med et angreb på UEFA og Platini.

- Jeg ved ikke om Michel Platini vil slå fransk fodbold ihjel, men Financial Fair Play er ikke fair. Det er meget svært at forstå. De store klubber vil forblive store, mens små klubber fortsat vil være små. Vi respekterer reglerner, men vi vil diskutere det med UEFA til oktober, for at få ændret reglerne en smule.

- Hvis reglerne ikke ændres vil investorerne ikke vælge fodbold, men andre sportsgrene som for eksempel Formel 1, udtaler Al-Khelaifi.

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus