• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Premier League-spiller afviste ny klub af frygt for racisme

Foto: Getty Images

Yannick Bolasie havde på falderebet af transfervinduet et stort tilbud fra Rusland, men han takkede nej af frygt for racisme mod ham selv og familien.

Af Michael Ehrhorn

Transfervinduet er forbi, og der var på falderebet rigtig mange handler, der blev sat den sidste underskrift på. Der var dog også en del aftaler, der aldrig endte med at komme frem i dagens lys, fordi de faldt sammen.

En af dem var Everton-spilleren Yannick Bolasie centrum omkring. To klubber kæmpede nemlig om en underskrift fra Bolasie, for ham ville både Sporting og russiske CSKA Moskva meget gerne have.

Læs også: Bolasie inden FA Cup-finalen: Skal vise verden, hvad jeg kan

Især tilbuddet fra Rusland og CSKA var meget attraktivt, men i stedet faldt valget på Sporting og Portugal. Noget som den engelske avis Mail Online nu har mere omkring.

Ifølge avisen sagde Yannick Bolasie nemlig nej til Rusland, fordi han var bange for at han selv og familien ville blive ramt af racisme der. Noget som han bekræftede på Twitter, da han blev spurgt af en fan omkring et muligt skifte til russisk fodbold.

- Nej ikke rigtig efter den måde, de behandlede Malcolm på, skrev Yannick Bolasie.

Henvisningen er rettet mod brasilianske Malcolm, der skiftede til Rusland og Zenit, og som efter bare få dage blev ramt af racisme under en kamp.

For Yannick Bolasie fik det altså konsekvenser, og i stedet blev der landet en lejeaftale med Sporting.

Superliga

Mere Superliga

Fokus