• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Premier League-stjerne utilfreds: Vi bliver betragtet som skurke

Foto: Getty Images

De britiske sundhedsmyndigeder tegner et skurkebillede af fodboldspillerne i Premier League, mener Crystal Palaces Andros Townsend.

Tidligere i dag meldte den britiske sundhedsminister ud, at han var af den overbevisning, at fodboldspillerne i Premier League skulle gå ned i løn.

Men den udmelding huer ikke den engelske kantspiller Andros Townsend, der til daglig tørner ud for Crystal Palace.

Læs også:Corona-krise i PL: Lille pengekasse skræmmer ikke long ball-eksperterne

- Fodboldverdenen forsøger at gøre en masse gode ting. Og så er det ærlig talt en overraskelse at se, hvordan fodboldspillere nærmest bliver udstillet som skurke, siger Townsend til TalkSport, skriver Sky Sport.

Spillernes fagforening har offentligt anerkendt, at spillere skal 'tage sin del af den økonomiske byrde' for at begrænse påvirkningen af corona-pandemien. Alligevel advarer spillerforeningen spillerne mod at acceptere en lønnedgang, før de kender til klubbens økonomiske situation.

Læs også:Corona-krise i Premier Legaue: Muligt milliardsalg og høj løn giver knas

- Jeg har aldrig været mere stolt over at være fodboldspiller. Siden krisen startede, har spillerne og klubberne gjort meget for deres respektive områder. Hos Palace har vi hjulpet de hjemløse og doneret penge til lokale formål, siger Andros Townsend.

Spillere finder også selv på måder, de kan hjælpe til. Jeg er involveret i en kampagne, der skal rejse penge til nødhjælps fond, og Marcus Rashford har hjulpet med at skaffe over 400.000 skolebørn mad i Manchester.

Tidligere fredag kom det frem, at Premier League-klubberne er enige om at anmode spillerne om at gå ned i løn. Det skal spillerforeningen og spillerne nu tage stilling til.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Diego Costa på vej til Serie A?

Læs også:Corona-krise i Premier League: Har satset tæt på hele butikken

Læs også:Transfermarkt: Tidligere FCM-spiller er Tyrkiets dyreste

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.