• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Manchester United lider smertefuldt nederlag til Newcastle

Foto: Getty Images

Newcastle formåede søndag aften at vinde 1-0 hjemme over den pressede storklub, Manchester United.

Af plbold.dk

Ole Gunnar Solskjær er under enormt pres i Manchester United i øjeblikket, og det pres skulle han og Manchester United forsøge at lempe lidt med udebanekamp mod Newcastle, der heller ikke præsterer på et højt niveau i øjeblikket.

Newcastle startede bedst i opgøret, hvor især Allan Saint-Maximin så ud til at være klar til at vise sine kvaliteter frem imod Manchester United.

Han drev et par gange gæk med Manchester Uniteds forsvar i begyndelsen, første gang allerede efter 30 sekunder, hvor Almiron dog ikke udnyttede den gode mulighed sat op af Saint-Maximin.

Manchester United formåede ikke at ramme målrammen én eneste gang mod AZ Alkmaar i torsdagens Europa League-kamp, og der skulle også gå længe i søndagens opgør mod Newcastle, før de fik testet Dubravka i målet.

Læs også:Wolves overrasker stort ude mod Manchester City

Afslutningen kom på et langskud fra Andreas Pereira, der var forholdsvis fri lidt uden for feltet, men skuddet gav ikke de store problemer for Dubravka. Kort efter fik Manchester United en kæmpe chance efter hjørnespark, men Harry Maguire headede forbi mål helt alene fra klos hold.

Det var en enestående mulighed for Manchester United at bringe sig foran til halvleg, de måtte i stedet gå til halvleg med 0-0.

Manchester United skabte ikke meget i første halvleg, og sådan fortsatte det også i anden halvleg. Newcastle skabte heller ikke meget, og det var tydeligt at se, at det ikke var hold med den helt store selvtillid.

Manchester United havde derudover ikke meget offensivt at skyde med fra bænken, hvor 17-årige Mason Greenwood var bedste kort, og han kom da også ind efter lidt mere end en times spil.

Læs også:Chelsea fik storsejr med hjem fra Southampton

Det var dog ikke Greenwood og Manchester United, der scorede kampens første mål. Det gjorde Matty Longstaff på en omstilling sat op af Saint-Maximin og Willems, som fandt Longstaff helt fri lige uden for Manchester Uniteds felt, og han sparkede tørt og fladt bolden forbi David de Gea i Uniteds mål.

På dette tidspunkt var der lige godt 20 minutter igen af opgøret, og Manchester United havde ikke alverdens tid at gøre godt med.

De fik presset Newcastle tilbage på banen i den resterende del af kampen, men det selvtillidsløse Manchester United-hold formåede aldrig rigtigt at true Newcastles defensiv.

Newcastle kunne dermed tage tre tiltrængte point med 1-0 sejren, Manchester United og Ole Gunnar Solskjær lider endnu et stort slag i deres kamp om top-4 i Premier League, hvor de på nuværende ligger på en skuffende 12. plads.

Læs også:Søndagens rygtebørs: United på rov i Premier League klub

Læs også:Tottenham bekræfter: Lloris' albue er gået af led

Læs også:Reddet i overtiden: Straffespark sikrede Liverpool-sejr over Leicester

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.