Prislap på £1 milliard: Liverpool kan få ny ejer
2017-10-09 12:56
Foto: Getty Images

Britisk forretningskvinde har forhørt sig om muligheden for at købe Liverpool.

I søndags var den førende finanskvinde, Amanda Staveley, en tur i Newcastle for at se Liverpool spille mod Newcastle, men det var ikke blot for at se Premier League-fodbold på første paket.

Amanda Staveley, som er ejer af PCP Capital Partner, havde en bagtanke med besøget på Tyneside. Ifølge Sunday Mirror forhørte hun sig om muligheden for at købe Liverpool fra Fenway Sports Group.

Liverpool-ejerne købte the Reds for £300 millioner for syv år siden, og de er på udkig efter en stor profit på deres investering, hvis de skal sælge Premier League-klubben. Prisskiltet lyder ifølge den engelske avis på £1 milliard – hvilket altså er en betragtelig stigning i forhold til den pris, som Fenway Sports Group betalte for en god håndfuld år siden.

Det er ikke første gang, at Amanda Staveley forsøger at købe Liverpool. Sidste år var hendes firma en del af det konsortium, som ville købe sig ind i Liverpool – men selvom der angiveligt var dialog mellem parterne, skete der ikke mere i den sag.

Amanda Staveley har gode kontakter i Mellemøsten, og hun var blandt andre medvirkende til Sheikh Mansours køb af Manchester City i 2008, og hun er også klar over, at milliardærer fra Mellemøsten er meget opsatte på at investere i en topklub i England.

Ifølge Sunday Mirror er Staveleys firma, PCP Capital Partners, god for mere end £28 milliarder.

 

 
SENESTE NYT...
OP | NED