• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League nooteboom1

PSG-træner vil beholde Manchester United-emne

PSG-træner vil beholde Manchester United-emne

Unai Emery fortæller, at han vil holde fast i Blaise Matuidi, der tidligere har været sat i forbindelse med et skifte til Manchester United.

Af nooteboom1

Manchester United har været sat i forbindelse med to franske midtbanespillere: Paul Pogba og Blaise Matuidi. Men spørger man PSG-træner Unai Emery, vil spanieren meget gerne holde fast i sin eftertragtede midtbanespiller.

- Matuidi er en fantastisk fodboldspiller, og han hører hjemme i PSG. Han er en stor spiller, og det er logisk, at jeg ikke vil skille mig af med gode spillere. Der er talt om, at vi har rigtig mange midtbanespillere, og at det kunne betyde, at Matuidi kunne forlade os, men jeg træffer som træner beslutningerne, og jeg venter på, han kommer tilbage. Omstændigheder kan gøre, at situationen ændrer sig, men det er ikke, hvad jeg håber på, siger Emery ifølge Goal.com.

PSG og Matuidi indleder Ligue 1-sæsonen den 12. august på udebane mod Bastia.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.