• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Puel: Mahrez er bedre end før

Foto: Getty Images

Leicester Citys træner, Claude Puel, mener, at Riyad Mahrez træner og spiller bedre end før hans mislykkede skifte til Manchester City.

Af Victor Risager

Efter hans januarskifte til Manchester City mislykkedes, ville Riyad Mahrez ikke træne med resten af Leicester-holdet, og stjernen var heller ikke med i Leicesters kampe mod henholdsvis Everton og Swansea.

Nu er den algierske kreatør begyndt at træne med igen, og han kom også på banen, da Leicester tabte til førerholdet Manchester City i den forgangne spillerunde. Og da Claude Puel blev spurgt, om han var tilbage på sit normale niveau, svarede franskmanden, at han var bedre end før sin strejke.

- Ja, jeg føler, han er bedre. Han nyder at spille og træne med sine holdkammerater. Han er på et godt niveau og har ikke nogen problemer, udtalte Leicester-træneren ifølge SkySports, inden han understregede, at det er tid til at komme videre:

- Jeg føler, det er vigtigt at stoppe med at tale om Riyad (Mahrez, red.). Han er kommet tilbage, han kom ind mod Manchester City. Nu skal vi videre, og han skal i gang. Det vigtigste nu er fremtiden. 

Fredag møder Leicester Championship-holdet Sheffield United i femte runde af FA Cup'en i en kamp, hvor Mahrez meget vel kan gøre comeback i startopstillingen.  


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.