Pukki fortsætter med at imponere: Laver mål og assists i Chelsea-nederlag

Den tidligere Brøndby-spiller bidrog med både mål og assists i lørdagens hjemmekamp mod Chelsea, der trods angriberens ihærdige arbejde slog Premier League-oprykkerne med 2-3.

Teemu Pukki skulle lørdag eftermiddag forsøge at holde den forrygende form ved lige mod Chelsea FC, der gæstede Carrow Road.

Det var udeholdet, der kom bedst fra start. Tammy Abraham bragte nemlig Chelsea i front efter blot tre minutters spil.

Men få minutter efter Chelsea-scoringen var Pukki så på pletten igen. Denne gang var det dog i oplæggerens rolle. Han viste nemlig stort overblik, da han modtog bolden i Chelsea-feltet og spillede den på tværs til Todd Cantwell, der sparkede den i kassen til 1-1.

Den høje intensitet forsatte herefter, og i det 17. minut scorede Mason Mount til 1-2 for Chelsea, der altså på ny var i front.

Men igen ville Pukki det anderledes. Blot 13 minutter efter Mounts kasse, udlignede han fra en spids vinkel i højre side af Chelsea-feltet. 2-2 efter blot en halv times spil.

Sådan fortsatte stillingen til pausefløjt. Hverken Frank Lampard eller Daniel Farke foretog nogen udskiftninger i pausen.

I anden halvleg fortsatte spillet med at bølge frem og tilbage. Chelsea-backen, Emerson, havde blandt andet et skud i det 61. minut, der dog blev afværget af Tim Krul i Norwich-målet.

Efter 68 minutters spil var Chelsea så på færde igen. Mateo Kovacic fandt Tammy Abraham i en kontra, og den unge angriber eksekverede på fornem vis ved at sparke den i kassen til 2-3. Tredje føring for Chelsea, der nu skulle forsøge at holde stand.

Og tredje gang var lykkens gang for Frank Lampards tropper, der formåede at holde føringen til slutfløjt.

Faktisk havde de bolden i mål til 2-4, men dommeren underkendte målet efter et VAR-tjek.

Med de tre point kravler Chelsea op på 10. pladsen i Premier League, mens Norwich rykker ned på 13. pladsen.