• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Pukki gør status på vild sæson: Havde ikke troet, det ville gå så godt

Foto: Getty Images

Den tidligere Brøndby-topscorer kan ikke klage efter en magisk sæson i Norwich.

Af Kenneth Jensen

Han var kontraktfri denne sommer og skiftede Brøndby IF ud med engelske Norwich City, og når Teemu Pukki har været på ferie, kommer han tilbage til Norwich og kan kalde sig selv for Premier League-spiller.

Finnen var helt utrolig vigtig for det Norwich-mandskab, der brugte denne sæson på at skifte the Championship ud med Premier League, og med 29 scoringer i ligaen var Pukki ikke alene hele rækkens topscorer - han blev også kåret til årets spiller.

En utrolig flot bedrift af den tidlgiere BIF-spiller, der også må nive sig lidt i armen over succesen.

- Jeg havde ikke troet, det skulle gå så godt. Jeg vidste, jeg kunne lave nogle mål, men jeg havde slet ikke forventet så meget, siger den finske landsholdsspiller i et interview med hs.fi.

Teemu Pukki holdt i dag pressemøde i Finland, hvor det er en kæmpe historie, at han scorede præsterede så godt i den forgangne sæson. Nu kan angriberen så se frem til at spille i Premier League næste sæson.

- Det er en god følelse. Da jeg var en lille dreng, var den spanske liga min drøm. Jeg var der kort tid og spillede én kamp (for Sevilla, red.). Premier League var også stor for mig, så jeg ser virkelig frem til at spille der, siger Pukki, der godt ved, at det bliver svært at gentage denne sæsons bedrifter.

Finnen regner med også at iklæde sig "Kanariefuglenes" trøjer i den kommende sæson.

- Jeg har nydt det, og Norwich passer mig perfekt. Jeg har ingen grund til at smutte. Det er et dejligt sted for mig at være, siger Teemu Pukki

Norwich vandt the Championship og rykkede altså sikkert op efter tre sæsoner i den næstbedste række.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.