Pukki-scoring da Norwich satte en stopper for Leicesters sejrsstime

Leicester havde vundet otte kampe i streg, men måtte nøjes med uafgjort mod Norwich. Teemu Pukki kom på tavlen, men det gjorde Jamie Vardy for en gangs skyld ikke

Kasper Schmeichel og Leicester skulle lørdag eftermiddag forsøge at fortsætte deres imponerende form, som har sendt dem op på en overraskende førsteplads. Det skulle ske mod bundholdet Norwich, der som altid havde den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki på holdkortet.

Og netop Pukki spillede en hovedrolle, da Norwich formåede at tage et enkelt point med hjem fra King Power Stadium, hvor det sluttede 1-1. Det betød, at Leicesters stime på otte sejre i træk blev brudt, mens også Jamie Vardy måtte se enden på sin flotte scoringsstime.

Norwich var godt med i begyndelsen af opgøret, og havde flere gode muligheder. Den største tilfaldt Teemu Pukki, der dog ikke fik ordenligt ramt på et indlæg fra højre side og missede et ellers frit mål.

Derfor var det heller ikke helt ufortjent, at Norwich bragte sig foran efter 26 minutter– og hvem andre end netop Teemu Pukki skulle være manden bag målet.

Finnen blev stukket i dybden med en god aflevering fra Emi Buendía. Pukki løb fra Çağlar Söyüncü, og selvom det blev til en halvkikset afslutning, gik den forbi en sagesløs Kasper Schmeichel i Leicester-buret.

Leicester reagerede godt på målet, og begyndte gradvis at øge tempoet - og 12 minutter efter Norwich’ føringsmål kom udligningen.

Jamie Vardy kom forrest på et hjørnespark, og det lignede i første omgang, at den brandvarme angriber havde scoret for niende kamp i træk. Men, bolden havde faktisk slet ikke retning mod mål, og derfor blev det Norwich-keeper Tim Krul, som blev noteret for et selvmål i sit forsøg på at stoppe Vardys afslutning.

Leicester kom bedst ud af startblokken i anden halvleg, og havde flere gode forsøg mod Norwich-målet. Problemet var at ramme målet, og når den endelig sad inden for rammen, stod en ellers til tider lidt usikker Tim Krul klar.

Norwich prøvede derimod at lukrere på omstillinger gennem det meste af kampens sidste halvdel. Et par gange var Teemu Pukki også tæt på at komme afsted, med han blev træt efterhånden som kampen skred frem, og kunne ikke gentage kunststykket fra første halvleg.

På trods af pointtabet er Leicester stadig på andenpladsen i Premier League med 39 point. De skal i næste runde møde den nærmeste forfølger, Manchester City, på udebane, men har først en kvartfinale i EFL Cuppen mod Everton på onsdag.

Norwich fik et vigtigt point til bundkampen, og halede en smule ind på Aston Villa på den rigtige side af nedrykningsstregen. Leicester er med 12 point tre point efter.