Pukkis målstime sluttede mod West Ham

Ingen mål fra Teemu Pukki betød ingen mål til Norwich, som tabte til West Ham. Samtidig vandt Crystal Palace over oprykker, mens Newcastle og Watford delte i porten

Den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki har taget Premier League med storm, efter han scorede fem mål i sæsonens tre første runder. Lørdag eftermiddag gik han for første gang fra banen uden mål, da Norwich på udebane tabte med 0-2 til West Ham i London.

West Ham-sejren blev grundlagt i første halvleg, da franske Sébastien Haller kom først på et indlæg, og tæt under mål kunne bringe hjemmeholdet i mål efter 24 minutter. Cirka ti minutter efter pausen gjorde ukrainske Andriy Yarmolenko det så til 2-0, da han efter lidt klumbspil med en flot afslutning sendte bolden op i målhjørnet til slutresultatet.

Et andet sted i London tog Crystal Palace imod oprykkerne fra Aston Villa. Her blev det hele afgjort i en dramatisk anden halvleg. Efter 56 minutter blev Aston Villas offensivspiller Mahmoud Hassan, bedre kendt som Trézéguet, vist ud efter sit andet gule kort. Det blev dyrt for gæsterne, da Jordan Ayew efter en flot lille dribletur i feltet scorede kampens første og eneste mål.

I det nordlige England tog Newcastle hjemme imod Watford, som før kampen ikke havde fået et eneste point i sæsonen. Det har de dog nu, efter gæsterne formåede at hive et enkelt point up af opgøret.

Det startede fremragende for Watford, der allerede efter to minutter bragte sig foran. Et skud langt udefra blev blokeret, men efterfølgende opsnappet af Will Hughes, som sikkert sendte bolden forbi den tidligere Esbjerg-keeper Martin Dúbravka i Newcastle-målet.

Kort før pausen bragte Fabian Schar balance i regnskabet, da en løs bold dumpede ned for fødderne af schweizeren, som gjorde det til slutresultatet 1-1.

I de øvrige eftermiddagskampe i Premier League måtte Chelsea, uden Andreas 'AC' Christensen, skuffende nøjes med 2-2 hjemme mod Sheffield United, Manchester City bankede Brighton med 4-0 mens Leicester vandt danskeropgøret mod Bournemouth med 3-1.