• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Ramsey forsikrer: Vil give 100 procent for Arsenal sæsonen ud

Aaron Ramsey har ikke tænkt sig at slappe af resten af sæsonen, fordi at hans skifte til Juventus er faldet på plads.

Af Victor Risager

Efter længere tids spekulationer blev det mandag aften officielt, at Aaron Ramsey forlader Arsenal til forde til Juventus til sommer.

Den walisiske midtbanespiller har skrevet under på en fireårig aftale med Juventus, og den træder altså i kraft, når hans aftale med Arsenal udløber efter denne sæson.

Læs også: Officielt: Aaron Ramsey skifter til Juventus

Men det afholder ham ikke fra at give sig fuldt ud for Arsenal resten af sæsonen, forsikrer han i en meddelelse på Twitter. Han vil fortsætte med at give 100 procent, indtil han til sommer forlader klubben med et tungt hjerte, skriver han. 

- Jeg vil gerne skrive en personlig besked til alle de Arsenal-fans, som har været loyale og støttende. I bød mig velkommen som teenager og har været der for mig gennem alle op- og nedture, jeg har haft i min tid i klubben.

- Det er med tungt hjerte, at jeg skal væk efter 11 fantastiske år i det nordlige London. Tak. Jeg vil fortsætte med at give holdet 100 procent og håber at slutte sæsonen stærkt, før jeg skal videre til det næste kapitel i min karriere i Torino, skriver Aaron Ramsey.

Aaron Ramsey har hidtil spillet 361 kampe for Arsenal, og det er i denne sæson blevet til 28 kampe med tre scoringer til følge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.